Η Lacta, το brand που είναι πλέον συνώνυμο με την αγάπη, έρχεται να ανατρέψει το πώς και πότε αυτή εκφράζεται, στη νέα της καμπάνια από την Ogilvy. Έτσι φέτος, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το πιο εμβληματικό brand αγάπης στέλνει ένα διαφορετικό μήνυμα: η αγάπη δεν αφορά μόνο μία ημέρα, αλλά 365.
Με το Lacta 365 Days of Love, η μάρκα καλεί τον κόσμο να εκφράζει την αγάπη του όχι μόνο τις «σημαντικές» μέρες, αλλά να βρίσκει καθημερινά μικρές αφορμές και να δημιουργεί με αυτές τις δικές του «Ημέρες Αγάπης».
Και ενώ ο κόσμος θα μπορεί να εκφράζει την αγάπη του, στέλνοντας στα αγαπημένα του πρόσωπα μηνύματα αγάπης κρυμμένα σε μία σοκολάτα, η Lacta θα συνεχίζει να στηρίζει για όλο τον χρόνο έμπρακτα την καθημερινή έκφραση της αγάπης. Πώς; Προβάλλοντας κάθε μέρα, για 365 μέρες, μια «Ημέρα Αγάπης» φτιαγμένη από τους χρήστες.
Η κάθε μέρα, θα επιλέγεται να ξεχωρίσει στην ιστοσελίδα της ενέργειας, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και σε κεντρικά σημεία της Αθήνας.
Η καμπάνια αναπτύσσεται στην τηλεόραση, σε outdoor και στα social media.
Φτιάξε κι εσύ τη δική σου «Ημέρα Αγάπης» στο Lacta365DaysOfLove.gr και κάνε κάθε μέρα, μέρα αγάπης.