Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ogilvy:
«Η πρώτη μας σοκολάτα. Οι επισκέψεις στη γιαγιά και τον παππού. Η γεύση της νηστείας.
Στην Ελλάδα, η Υγείας Παυλίδη δεν είναι απλώς μια σοκολάτα. Είναι κομμάτι της συλλογικής μας μνήμης, συνδεδεμένη με εικόνες, στιγμές και εμπειρίες που μας ακολουθούν από τα παιδικά μας χρόνια.
Αυτή τη φορά, αποφασίσαμε να τη δούμε αλλιώς. Με street casting, βρήκαμε ανθρώπους που δεν έχουν μεγαλώσει στην Ελλάδα. Τους καλέσαμε να δοκιμάσουν και να μιλήσουν για ένα Greek Treat, την Υγείας Παυλίδη, χωρίς τις δικές μας αναμνήσεις και παραστάσεις.
Μέσα από τη δική τους, φρέσκια ματιά, ανακαλύπτουμε ξανά αυτό που για εμάς θεωρείται δεδομένο. Το στοιχείο που κρατά την Υγείας Παυλίδη διαχρονικά αγαπημένη. Την αυθεντική της απόλαυση.
Παράλληλα, μέσα από διαγωνισμό, το κοινό καλείται να μοιραστεί έναν ταξιδιωτικό προορισμό που έχει ήδη επισκεφθεί, αλλά νιώθει ότι δεν τον απόλαυσε όπως θα ήθελε. Έναν τόπο που, για οποιονδήποτε λόγο, πέρασε βιαστικά ή δεν εξερευνήθηκε πλήρως.
Οι συμμετέχοντες γράφουν τη δική τους ιστορία και διεκδικούν ένα ταξίδι για να επιστρέψουν στον προορισμό, να τον ανακαλύψουν με νέα ματιά και να ζήσουν την αυθεντική απόλαυση
Μοιράσου τη δική σου εμπειρία εδώ».
Την ταινία σκηνοθέτησε ο Παύλος Σταμάτης, σε παραγωγή της Foss Productions: