Η Kellogg διατήρησε τις Carat και iProspect για τον χειρισμό των ευρωπαϊκών media επιχειρήσεών της και μετακίνησε τις ψηφιακές της επιχειρήσεις από την Isobar στη DigitasLBi. Η εξέλιξη αυτή ακολουθεί την αναθεώρηση που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο και χειρίστηκε αποκλειστικά ο media και digital director της Kellogg EMEA, Chris Nolan.
Η Carat χειριζόταν το ευρωπαϊκό κομμάτι των media από το 2008, όταν και κέρδισε το συγκεκριμένο δικαίωμα από τη Mindshare, που αποτελούσε τη βασική συνεργάτιδα της μάρκας δημητριακών επί οκτώ έτη. Η DigitasLBi από την πλευρά της, συνεργάστηκε με την αδερφή (λόγω του κοινού μητρικού ομίλου Publicis) Leo Burnett, που αποτελεί το δημιουργικό shop της Kellogg, για να λάβει μέρος στο ψηφιακό κομμάτι της αναθεώρησης, ώστε να "παρουσιάσει πως αποτελεί μέρος μιας integrated ομάδας, η οποία έχει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της το data και το digital".
"Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς το γεγονός πως οι Carat και Prospect έδειξαν δέσμευση να ωθήσουν προς τα εμπρός τα media της εταιρείας μας. Η DigitasLBi έδειξε βαθιά κατανόηση του τρόπου με τον οποίο το digital μπορεί να μας εξελίξει" ανέφερε ο Nolan.