
Τριπλή βράβευση για το Πλαίσιο!
Με τρια νέα βραβεία, τιμήθηκε η Πλαίσιο Computers στους θεσμούς Corporate Superbrands Greece 2011-2012 και Tech Excellence Awards 2011.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΜε τρια νέα βραβεία, τιμήθηκε η Πλαίσιο Computers στους θεσμούς Corporate Superbrands Greece 2011-2012 και Tech Excellence Awards 2011.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤη δυνατότητα στους επισκέπτες να φτιάξουν τη δική τους shopping list προσφέρει το Ntynomai.gr, που αποτελεί business unit της Atnet Communications.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΞεκίνησε μέσω Facebook η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νικητή του The Band Project, ο οποίος θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 6 Απριλίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣυνεργασία με δυο μεγάλους διαδικτυακούς κολοσσούς, τη Google και τη Yahoo!, ξεκίνησε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, με στόχο την online προώθηση του ελληνικού τουρισμού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤη συνεισφορά του Διαδικτύου στο ΑΕΠ, ανέλυσε η μελέτη που πραγματοποίησε η The Boston Consulting Group, με την υποστήριξη της Google και παρουσιάστηκε την Πέμπτη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤο περιεχόμενο της ON TV ανανεώνει η On Telecoms, μέσα από σημαντικές συνεργασίες, προσφέροντας νέα προγράμματα και υπηρεσίες σε High Definition.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤη δημοφιλή πλατφόρμα επικοινωνίας Skype, υποδέχεται από τον Απρίλιο η ελληνική διαφημιστική αγορά, μέσω της Thinkdigital, η οποία αποτελεί τον αποκλειστικό της αντιπρόσωπο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΝέο διαγωνισμό, σε συνεργασία με το Persil Absolute Black και τη Schwarzkopf Professional, δημιούργησε για άλλη μια χρονιά η spiritup LAB.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ κ. Νικηταΐδου General Manager PSG της HP Hellas, μίλησε στο περιοδικό Com Business, για τις βάσεις ανάπτυξης της εταιρείας ,την πορεία του 2011 αλλά και τους βασικούς στόχους για τη νέα χρονιά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤον Παγκόσμιο Διαγωνισμό «Naked Box» διοργανώνει η Durex, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής καμπάνιας που έχει ως κεντρικό στόχο την ενημέρωση γύρω από θέματα σεξουαλικής αγωγής των νέων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣτο διαδίκτυο βρίσκεται πλέον το νέο site της Aquafresh, με στόχο να ενημερώσει τους καταναλωτές για τη στοματική υγιεινή και τα προϊόντα Aquafresh.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΈπειτα από την παροχή των απαραίτητων δεσμεύσεων από Forthnet & Multichoice, η Επιτροπή Ανταγωνισμού έκλεισε την υπόθεση καταγγελίας του ΟΤΕ για τις συμβάσεις με ιδιωτικούς σταθμούς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ μελέτη Fjord Trends 2022 διερευνά τις ανθρώπινες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν την κοινωνία, τον πολιτισμό και τις επιχειρήσεις την τρέχουσα χρονιά
Mε τίτλο «Απόλαυση που δεν περιγράφεται»
Τηλεοπτική καμπάνια με…κρύα αστεία.
Διαθέτει ένα database με πάνω από 2.400 Έλληνες Influencers οι οποίοι ολοένα και αυξάνονται. Μέχρι το τέλος του 2021 στοχεύουν να φτάσει τους 4.000 σε Ελλάδα και Κύπρο.
Πρόσκληση προς τις τράπεζες για το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο στήριξης των επιχειρήσεων Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.
Η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications και ο Pablo Puertas, Marketing Director στην Kaizen Gaming.
Η καμπάνια “τρέχει” σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και social media.
«Δεν έχει όρια το μέλλον που μπορείς να φτιάξεις» με την υπογραφή της The Newtons Laboratory