To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους όρους πολιτικής.
ΑΠΟΔΟΧΗ COOKIES
Menu

Ένα χρόνο κλείνει του ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΛΗ

Ένα χρόνο κλείνει του ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΛΗ
Ένα χρόνο κλείνει του ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΛΗ

Ένα χρόνο λειτουργίας κλείνει το “ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΛΗ από το σιτάρι στο ψωμί” της εταιρείας Μύλοι Λούλη, με απολογισμό τουλάχιστον 10.000 επισκέπτες, δεκάδες σχολεία, πολλές σχολές αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, συλλόγους και πλήθος κόσμου απ’ όλη την Ελλάδα.

Στόχος του ΜΟΥΣΕΙΟΥ είναι να ενημερώνει τους επισκέπτες για την αλυσίδα «σιτάρι-αλεύρι-ψωμί», να τονίσει τη σημασία του άρτου στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων, στην ελληνική παράδοση και στην ορθόδοξη εκκλησία και να αναδείξει την διατροφική αξία του ψωμιού, από την εμφάνιση του ανθρώπου μέχρι σήμερα, αλλά και τη σημαντική του θέση στην μεσογειακή διατροφή.