Συνεργασία Aria Fine Catering με Λευτέρη Λαζάρου

Ο γνωστός σεφ επιμελήθηκε το μενού για την εκδήλωση του «Επιχειρηματία της Χρονιάς»
Η Aria Fine Catering συνεργάστηκε με τον Chef Λευτέρη Λαζάρου στην ετήσια βράβευση για τον «Επιχειρηματία της Χρονιάς» που οργάνωσε η Ernst & Young στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Το μενού της εκδήλωσης που εμπνεύστηκε ο Chef Λευτέρης Λαζάρου, ανέλαβε να φέρει εις πέρας η ομάδα της Aria Fine Catering. Οι καλεσμένοι του gala απόλαυσαν ένα μενού τριών πιάτων: ψητές γαρίδες, κινόα με μυρωδικά και μελιτζανοσαλάτα (1ο πιάτο), ψητό λαβράκι, συνοδευόμενο από ratatouille με μελιτζάνες και κολοκυθάκια, αρωματισμένο με μαντζουράνα (2ο πιάτο) και επιδόρπιο: κύβος από mousse λεμόνι σε μπισκότο αμυγδάλου.
Η Aria Fine Catering συνεργάστηκε με τον Chef Λευτέρη Λαζάρου στην ετήσια βράβευση για τον «Επιχειρηματία της Χρονιάς» που οργάνωσε η Ernst & Young στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Το μενού της εκδήλωσης που εμπνεύστηκε ο Chef Λευτέρης Λαζάρου, ανέλαβε να φέρει εις πέρας η ομάδα της Aria Fine Catering. Οι καλεσμένοι του gala απόλαυσαν ένα μενού τριών πιάτων: ψητές γαρίδες, κινόα με μυρωδικά και μελιτζανοσαλάτα (1ο πιάτο), ψητό λαβράκι, συνοδευόμενο από ratatouille με μελιτζάνες και κολοκυθάκια, αρωματισμένο με μαντζουράνα (2ο πιάτο) και επιδόρπιο: κύβος από mousse λεμόνι σε μπισκότο αμυγδάλου.