
PepsiCo: Συνεργασία με Milestone
Η Milestone, εταιρεία στρατηγικής, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος δημοσίων σχέσεων της PepsiCo.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ Milestone, εταιρεία στρατηγικής, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος δημοσίων σχέσεων της PepsiCo.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣχεδίαση Social Media στρατηγικής και διαχείριση της Facebook σελίδας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΔιοργάνωση από το πρακτορείο Future Models του Γιώργου Κουτούλια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΜε αντικείμενο τις Δημόσιες Σχέσεις, διοργανώνεται από την AQS την Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28 Μαΐου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣχεδιασμός και υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας για όλη την γκάμα των LANES.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΟ έμπειρος Νίκος Κοψιδάς αναλαμβάνει τα συγκεκριμένα καθήκοντα, ενισχύοντας σημαντικά τη V+O Ελλάδας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΑνανέωση στην οργανωτική δομή της εταιρείας, με έμφαση σε converged υπηρεσίες και practices, content development και influencer engagement.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΑναλαμβάνει επικεφαλής στο τμήμα Επικοινωνίας, προερχόμενη από τη Hill + Knowlton Strategies.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤο Ταχυδρομείον Ευχαριστιών Υγείας Παυλίδη στήθηκε στο κέντρο της Αθήνας για δυο εβδομάδες και περισσότερα από 18,500 γράμματα ταξίδεψαν σε ολόκληρη τη χώρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ Action Global Communications ξεκινά τη λειτουργία επίσημου, ιδιόκτητου γραφείου στην Μολδαβία, που αποτελεί το πρώτο διεθνές γραφείο Δημοσίων Σχέσεων στη συγκεκριμένη χώρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣτις 9 Μαΐου στη Γλυφάδα, με τη συμμετοχή σημαντικών Brands και στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ“Sold-out” σημειώθηκε στο Exclusive PR Workshop στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ μελέτη Fjord Trends 2022 διερευνά τις ανθρώπινες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν την κοινωνία, τον πολιτισμό και τις επιχειρήσεις την τρέχουσα χρονιά
Mε τίτλο «Απόλαυση που δεν περιγράφεται»
Τηλεοπτική καμπάνια με…κρύα αστεία.
Διαθέτει ένα database με πάνω από 2.400 Έλληνες Influencers οι οποίοι ολοένα και αυξάνονται. Μέχρι το τέλος του 2021 στοχεύουν να φτάσει τους 4.000 σε Ελλάδα και Κύπρο.
Πρόσκληση προς τις τράπεζες για το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο στήριξης των επιχειρήσεων Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.
Η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications και ο Pablo Puertas, Marketing Director στην Kaizen Gaming.
Η καμπάνια “τρέχει” σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και social media.
«Δεν έχει όρια το μέλλον που μπορείς να φτιάξεις» με την υπογραφή της The Newtons Laboratory