
Σχέδιο αναδιάρθρωσης της Regency Entertainment
Την επίτευξη συμφωνίας των ομολογιούχων της εταιρείας και του υφιστάμενου μετόχου BC Partners σχετικά με ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης, ανακοίνωσε η Regency Entertainment.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤην επίτευξη συμφωνίας των ομολογιούχων της εταιρείας και του υφιστάμενου μετόχου BC Partners σχετικά με ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης, ανακοίνωσε η Regency Entertainment.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΈνα τριήμερο για εκλεκτούς καλεσμένους, στο Ντουμπρόβνικ στην Κροατία, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από την Davlas & PaRtners, σε συνεργασία με το The Box Travel.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ North Star Communication επιμελήθηκε την ημερίδα του ΣΕΒΙΑΝ με θέμα «Δημόσιες Πολιτικές για τα Αστικά Απορρίμματα», που διοργανώθηκε στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΟικονομικές εκκρεμότητες φαίνεται πως έχουν αρκετά κολέγια και ίσως να αντιμετωπίσουν θέμα με την αδειότητηση τους. Όπως και να΄χει πάντως ένα ακόμη ερωτηματικό προστίθεται για την αγορά επικοινωνίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣτην Politics ανέθεσε η εταιρεία Nikas το σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος έμμεσης επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, καθώς και την οργάνωση γραφείου Τύπου της εταιρείας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ Cytech και το ProSMS.gr σας πληροφορεί ότι από 1η Ιουνίου, και για τους επόμενους 2 μήνες, θα επιβαρυνθεί η ίδια τον ειδικό φόρο που επιβάλλει η Cosmote, στην Ελλάδα, για την αποστολή μηνυμάτων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΜια νέα υπηρεσία ειδικά σχεδιασμένη για την υλοποίηση προγραμμάτων στρατηγικής επικοινωνίας σε διεθνές επίπεδο, την International Communications Management, εγκαινιάζει η Civitas.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣτη Fuel Athens ανέθεσε η ΑΦΗΣ (Ανακύκλωση Φορητών Ηλεκτρικών Στηλών) την επικοινωνία της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ Concept Communication Strategies ανέλαβε το σχεδιασμό και την υλοποίηση του ολοκληρωμένου προγράμματος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του νέου εμπορικού κέντρου Athens Metro Mall.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣτην επιλογή της Civitas κατέληξε ο Όμιλος Printec για το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος εταιρικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤο Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας απέρριψε την προσφυγή της Vodafone κατά της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος για πρόστιμο 19,2 εκατ. ευρώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΑισιόδοξες για τις εμπορικές τους δραστηριότητες μέσα στο 2011, εμφανίστηκαν οι ευρωπαϊκές εταιρείες επικοινωνίας, στο πλαίσιο μελέτης που πραγματοποίησε η EACA.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ μελέτη Fjord Trends 2022 διερευνά τις ανθρώπινες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν την κοινωνία, τον πολιτισμό και τις επιχειρήσεις την τρέχουσα χρονιά
Mε τίτλο «Απόλαυση που δεν περιγράφεται»
Τηλεοπτική καμπάνια με…κρύα αστεία.
Διαθέτει ένα database με πάνω από 2.400 Έλληνες Influencers οι οποίοι ολοένα και αυξάνονται. Μέχρι το τέλος του 2021 στοχεύουν να φτάσει τους 4.000 σε Ελλάδα και Κύπρο.
Πρόσκληση προς τις τράπεζες για το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο στήριξης των επιχειρήσεων Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.
Η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications και ο Pablo Puertas, Marketing Director στην Kaizen Gaming.
Η καμπάνια “τρέχει” σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και social media.
«Δεν έχει όρια το μέλλον που μπορείς να φτιάξεις» με την υπογραφή της The Newtons Laboratory