To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους όρους πολιτικής.
ΑΠΟΔΟΧΗ COOKIES
Menu

Σε κυκλοφορία το Meat News

Σε κυκλοφορία το Meat News
Σε κυκλοφορία το Meat News

Την εκτίμησή του ότι στη χώρα μας μπορούμε να αναπτύξουμε την παραγωγή κρέατος, δίνοντας βάρος στην εντατική κτηνοτροφία, εκφράζει ο επίκουρος καθηγητής της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, Γεώργιος Βαλεργάκης, σε συνέντευξή του που φιλοξενείται στο περιοδικό. Μια άποψη που ενστερνίζεται και ο κ. Χάρης Πανταζής, ο οποίος ασχολείται με την προώθηση βοοειδών για πάχυνση.
Στο ίδιο τεύχος ο Δρ. Αναγνώσης Αργυρίου γράφει για την συλλογική προσπάθεια ανάδειξης του ελληνικού αυτόχθονος μαύρου χοίρου.

Από τα υπόλοιπα θέματα του περιοδικού, ξεχωρίζει ένα αναλυτικό ρεπορτάζ για τις αλλαγές που επιχειρούνται στο νέο οργανόγραμμα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αλλά και τις νέες αγορανομικές διατάξεις που έχει δώσει στη δημοσιότητα το υπουργείο Ανάπτυξης. Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς, μιλώντας στο Meat News, θεωρεί ότι το νέο θεσμικό πλαίσιο δίνει λύσεις σε προβλήματα των επαγγελματιών, αν και οι κρεοπώλες, αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα και το ρόλο τους επισημαίνοντας ως αρνητική την ύπαρξη πολλών και διαφορετικών ελεγκτικών μηχανισμών στο χώρο του κρέατος.