
Το 30% των Ελλήνων προτιμά Alpha-Eurobank
Με τη συμφωνία συγχώνευσης Eurobank και Αlpha Bank να είναι γεγονός, έρευνα της Focus Bari δείχνει πως το 30% των Eλλήνων καταναλωτών συναλλάσσονται με αυτές τις δυο τράπεζες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΜε τη συμφωνία συγχώνευσης Eurobank και Αlpha Bank να είναι γεγονός, έρευνα της Focus Bari δείχνει πως το 30% των Eλλήνων καταναλωτών συναλλάσσονται με αυτές τις δυο τράπεζες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤέσσερα στα δέκα ευρωπαϊκά νοικοκυριά αγοράζουν «δεσμοποιημένες» υπηρεσίες διαδικτύου, τηλεφώνου και τηλεόρασης από ένα και μοναδικό πάροχο, σύμφωνα με νέα έρευνα του Ευρωβαρομέτρου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΆμεσες αλλαγές σε επίπεδο οικονομίας, επιχειρηματικής στρατηγικής και ανθρώπιου δυναμικού, θέλουν οι επιχειρηματίες, με βάση την αξιολόγηση της έρευνας του Cornerstone Group.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤη σημαντική μείωση των εσόδων από τις διαφημιστικές καταχωρίσεις και την πτώση της κυκλοφορίας των εντύπων, καταδεικνύει η μελέτη του ICAP Group για την αγορά των εκδόσεων εφημερίδων & περιοδικών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΕλαφρά μείωση παρουσίασε την τελευταία διετία η συνολική κατανάλωση χυμών, ενώ πτωτική ήταν και η πορεία των αναψυκτικών, σύμφωνα με την κλαδικη Μελέτη της ICAP Group.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣτα 15,9 εκατομμύρια ευρώ φτάνει το ποσό επένδυσης στο online display advertising στην Ελλάδα για το α\' τρίμηνο του 2011, με βάση τα στοιχεία καθιερωμένης έρευνας του IAB Hellas.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤην πιο απαισιόδοξη χώρα του κόσμου, με τον δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης εμπιστοσύνης να πέφτει για πρώτη φορά στις 41 μονάδες, αποτελεί η Ελλάδα, με βάση την τελευταία έρευνα της Nielsen.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣαν τη \"χρυσή εποχή των καταναλωτών\", στη διάρκεια της οποίας η ζήτηση για ψηφιακές υπηρεσίες αποτελεί κανόνα, χαρακτηρίζει αυτή που ζούμε η πρόσφατη μελέτη της PwC για την Ψυχαγωγία & τα ΜΜΕ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΠιο περίπλοκη θεωρεί το 65% των στελεχών, που έχουν την ευθύνη για τη λήψη επιχειρησιακών αποφάσεων, ότι καθιστούν τη διαχείριση κρίσεων τα Νέα Μέσα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΟ συνδυασμός Social Media με άλλα Μέσα, όπως το outdoor, oι δημόσιες σχέσεις και η τηλεόραση, πολλαπλασιάζει 2 έως 7 φορές την πιθανότητα κατανάλωσης και πραγματικής αύξησης δαπάνης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΈνα νέο τρόπο που οι καταναλωτές καταλήγουν σε αγορές προϊόντων του κλάδου Consumer Packaged Goods ανέδειξε η πρώτη συνάντηση της Google «think CPG: The Zero Moment of Truth», στην Ελλάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ οικονομική ύφεση φαίνεται πως έχει κλονίσει σημαντικά την εμπιστοσύνη των καταναλωτών απέναντι στις επιχειρήσεις και τους ηγέτες τους, σύμφωνα με την έρευνα της Burson-Marsteller.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ μελέτη Fjord Trends 2022 διερευνά τις ανθρώπινες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν την κοινωνία, τον πολιτισμό και τις επιχειρήσεις την τρέχουσα χρονιά
Mε τίτλο «Απόλαυση που δεν περιγράφεται»
Τηλεοπτική καμπάνια με…κρύα αστεία.
Διαθέτει ένα database με πάνω από 2.400 Έλληνες Influencers οι οποίοι ολοένα και αυξάνονται. Μέχρι το τέλος του 2021 στοχεύουν να φτάσει τους 4.000 σε Ελλάδα και Κύπρο.
Πρόσκληση προς τις τράπεζες για το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο στήριξης των επιχειρήσεων Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.
Η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications και ο Pablo Puertas, Marketing Director στην Kaizen Gaming.
Η καμπάνια “τρέχει” σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και social media.
«Δεν έχει όρια το μέλλον που μπορείς να φτιάξεις» με την υπογραφή της The Newtons Laboratory