
Δε χρειάζονται λόγια. Μόνο PRAKSIS!
Καμπάνια ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για το προσφυγικό ζήτημα από 54 YouTube δημιουργούς, καλλιτέχνες και αθλητές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΚαμπάνια ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για το προσφυγικό ζήτημα από 54 YouTube δημιουργούς, καλλιτέχνες και αθλητές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΘα φτάσει σε αξία τα 13,2 δις. ευρώ το 2020 στην Ευρώπη, σύμφωνα με έρευνα των Yahoo και Enders Analysis.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ ANANAS AE είναι δημιουργός της πρωτοβουλίας ΠΡ.Ε.Π.Υ. – πρέπει Υγεία, που στοχεύει στην αντιμετώπιση προβλημάτων σε χώρους άθλησης μαθητών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ Neutrogena λανσάρει μια παγκόσμια καμπάνια με το tagline \"See What\'s Possible\", που αποτελεί την τελευταία από μια σειρά ενίσχυσης της γυναικείας προσπάθειας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΈρχονται με το Κύπελλο Αγγλίας, το Super Cup Αγγλίας και τον τελικό του League Cup
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤέλος στη συνεργασία με τη Grey έβαλε για τη συγκεκριμένη σειρά προϊόντων η Procter & Gamble.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ Pepsi Max αποκάλυψε το ρόστερ των ποδοσφαιριστών-αστέρων, που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα παγκόσμια τηλεοπτική της διαφήμιση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ Marketing Greece τοποθετεί την Ελλάδα στην καλοκαιρινή ατζέντα διακοπών του διεθνούς κοινού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤρία στελέχη εταιρειών, που εκπροσωπούν τον ΤΕΥΠ της ΕΕΔΕ, παρουσιάζουν το θεσμό και τη διοργάνωση των Corporate Affairs Excellence Awards.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ Interprise, στην οποία θα ενταχθεί η ομάδα της Carat Enterprise, θα έχει επικεφαλής τον Stuart Giddings.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΟι \"Δημοπρασίες Αγάπης\" που πραγματοποίησε η 24MEDIA σε συνεργασία με την “Follow me now”, ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ Iglo Group που έχει στην κατοχή της τις μάρκες κατεψυγμένων τροφίμων Birds Eye και Findus, προχωρά σε αναθεώρηση των ευρωπαϊκών δημιουργικών της συνεργασιών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ μελέτη Fjord Trends 2022 διερευνά τις ανθρώπινες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν την κοινωνία, τον πολιτισμό και τις επιχειρήσεις την τρέχουσα χρονιά
Mε τίτλο «Απόλαυση που δεν περιγράφεται»
Τηλεοπτική καμπάνια με…κρύα αστεία.
Διαθέτει ένα database με πάνω από 2.400 Έλληνες Influencers οι οποίοι ολοένα και αυξάνονται. Μέχρι το τέλος του 2021 στοχεύουν να φτάσει τους 4.000 σε Ελλάδα και Κύπρο.
Πρόσκληση προς τις τράπεζες για το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο στήριξης των επιχειρήσεων Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.
Η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications και ο Pablo Puertas, Marketing Director στην Kaizen Gaming.
Η καμπάνια “τρέχει” σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και social media.
«Δεν έχει όρια το μέλλον που μπορείς να φτιάξεις» με την υπογραφή της The Newtons Laboratory