
Νέα Marketing Manager στην Καραμολέγκος
Η Μαρία Κατσαμπούρη ανέλαβε τα καθήκοντα της Marketing Manager στην Αρτοβιομηχανία, ενισχύοντας σημαντικά το στρατηγικό τμήμα της εταιρείας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ Μαρία Κατσαμπούρη ανέλαβε τα καθήκοντα της Marketing Manager στην Αρτοβιομηχανία, ενισχύοντας σημαντικά το στρατηγικό τμήμα της εταιρείας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΜια ομάδα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η “The Illusionists team” εκπροσωπεί την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό του διαγωνισμού marketing “Brandstorm 2014”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΛανσάρισμα καμπάνιας που προβάλλει την Ελλάδα σε 9 χώρες, αξιοποιώντας τη δύναμη της εικόνας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤον Ιούνιο στα κανάλια FOX & FOX Life.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΟ Μέγας Χορηγός της Εθνικής ευχήθηκε καλή επιτυχία, στην έναρξη του ταξιδιού της, που θα έχει τελικό προορισμό τη Βραζιλία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣυνεργασία με την Empirical Media για την επίτευξη license συμφωνιών σε αγορές σε Κεντρική Ευρώπη και Ασία, κατά κύριο λόγο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ Shakira υποστηρίζει το επισιτιστικό έργο του World Food Programme (WFP) και «σκοράρει» με το Activia της Danone.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ«Το μυστικό της επιτυχίας; Να είσαι διαφορετικός από τους άλλους»!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤο lovefish.gr φέρει την υπογραφή Καλλιμάνης και πλέον είναι το online σημείο αναφοράς για ό,τι έχει να κάνει με τις γεύσεις της θάλασσας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣυμφωνία αξίας 230 εκατομμυρίων δολαρίων και απορρόφηση ad buying μονάδας του Omnicom από το mobile ad ανταλλακτήριο MoPub.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤην παγκόσμια καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Leo Messi φέρνουν και στην Ελλάδα τα κορυφαία επώνυμα σνακ στον κόσμο, Lay\'s.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ ARIA Fine Catering αφηγήθηκε μια γαστρονομική ιστορία με 500 καλεσμένους, σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στις 22 Μαΐου στο ISLAND Private House.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ μελέτη Fjord Trends 2022 διερευνά τις ανθρώπινες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν την κοινωνία, τον πολιτισμό και τις επιχειρήσεις την τρέχουσα χρονιά
Mε τίτλο «Απόλαυση που δεν περιγράφεται»
Τηλεοπτική καμπάνια με…κρύα αστεία.
Διαθέτει ένα database με πάνω από 2.400 Έλληνες Influencers οι οποίοι ολοένα και αυξάνονται. Μέχρι το τέλος του 2021 στοχεύουν να φτάσει τους 4.000 σε Ελλάδα και Κύπρο.
Πρόσκληση προς τις τράπεζες για το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο στήριξης των επιχειρήσεων Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.
Η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications και ο Pablo Puertas, Marketing Director στην Kaizen Gaming.
Η καμπάνια “τρέχει” σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και social media.
«Δεν έχει όρια το μέλλον που μπορείς να φτιάξεις» με την υπογραφή της The Newtons Laboratory