Ο αγώνας του Ολυμπιακού άλλαξε τα δεδομένα
Ο αγώνας του Ολυμπιακού άλλαξε τα δεδομέναΗ πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, με αντίπαλο τη Σάλκε, στάθηκε ικανή να ανατρέψει, έστω και προσωρινά, τα δεδομένα στον πίνακα τηλεθέασης την Τρίτη. Μπορεί η μετάδοση του αγώνα των \"ερυθρόλευκων\" από τη συνδρομητική πλατφόρμα της Nova (novasports), να μην επέτρεψε την καταγραφή συγκεκριμένου μεριδίου τηλεθέασης, ωστόσο η πτώση που παρουσίασαν άλλα προγράμματα και δη τα τούρκικα σίριαλ, που μονοπωλούν κατά βάση το ενδιαφέρον, έδειξαν τις προτιμήσεις των τηλεθεατών.
Με βάση τα στοιχεία που κοινοποιήθηκαν, στην πρώτη θέση βρέθηκε η \"Σιλά\" του MEGA με 27,3%, ακολούθησε ο «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής» του ΑΝΤ1 με 20,6%, ενώ οι σειρές «NCIS» (STAR) και «Two and a half men» (ALPHA) συγκέντρωσαν 8,5% και 7,8% αντίστοιχα. Υψηλά νούμερα στο lead in συνέχισε να παρουσιάζει ο «Μοιραίος έρωτας» (38,9%), ενώ το «Asi» έφτασε στο 26,3%.
Σε ότι αφορά τις επαναλήψεις, τόσο σε MEGA («Ευτυχισμένοι μαζί» και «Μαύρα μεσάνυχτα» το βράδυ), όσο και σε ΑΝΤ1 («Κωνσταντίνου και Ελένης» και «Καφέ της χαράς» το μεσημέρι), συνέχισαν να βρίσκονται μεταξύ των κορυφαίων προτιμήσεων των τηλεθεατών.