
Ε.E: 2.3 εκατ. ευρώ για 550 απολυμένους στα ελληνικά MME
550 απολυμένοι εργαζόμενοι τριών εκδοτικών επιχειρήσεων θα λάβουν ευρωπαϊκή ενίσχυση ύψους 2.308.500 ευρώ προκειμένου να βοηθηθούν για να βρουν νέες δουλειές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ550 απολυμένοι εργαζόμενοι τριών εκδοτικών επιχειρήσεων θα λάβουν ευρωπαϊκή ενίσχυση ύψους 2.308.500 ευρώ προκειμένου να βοηθηθούν για να βρουν νέες δουλειές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑTι προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας για την οικονομική χρήση 2017 vs 2016.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΜε άνοδο της τάξεως του 4% εκτιμάται πως θα κλείσει το 2018 η διαφημιστική επένδυση στα παραδοσιακά μέσα στην Ελλάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑH Nivea συνεργάστηκε με το MAD για τη δημιουργία ειδικού βίντεο περιεχομένου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΜετά από δημοσιεύματα σχετικά με την πρόθεση συγκεκριμένου πρακτορείου διανομής Τύπου για την
αλλαγή της εμπορικής του πολιτικής έναντι των διακινούμενων εντύπων.
Σε παρέμβασή του στο Συμβούλιο Υπουργών Παιδείας, Νεολαίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΕΕ, ο Υφυπουργός ΨΗΠΤΕ σημείωσε ότι "τα φαινόμενα παραπληροφόρησης και διασποράς ψευδών ειδήσεων τείνουν να λάβουν ενδημικό χαρακτήρα".
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣυγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, με πρόεδρο τον Χριστόφορο - Ευτύχιο Λεοντή (μουσικοσυνθέτη).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ Nova έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα για όλο τον Δεκέμβριο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΑιτία είναι η λανθασμένη σήμανση καταλληλότητας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ πρεμιέρα της σειράς Designated Survivor, κινηματογραφικά blockbuster και πολυβραβευμένες ταινίες ξεχωρίζουν αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα της COSMOTE TV.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤo επόμενο κεφάλαιο της σειράς Sons of Anarchy.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑTα δυο sites προχωρούν σε ανταλλαγή περιεχομένου, σε καθημερινή βάση, αλλά και σε συνεργασία στην κάλυψη θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ μελέτη Fjord Trends 2022 διερευνά τις ανθρώπινες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν την κοινωνία, τον πολιτισμό και τις επιχειρήσεις την τρέχουσα χρονιά
Mε τίτλο «Απόλαυση που δεν περιγράφεται»
Τηλεοπτική καμπάνια με…κρύα αστεία.
Διαθέτει ένα database με πάνω από 2.400 Έλληνες Influencers οι οποίοι ολοένα και αυξάνονται. Μέχρι το τέλος του 2021 στοχεύουν να φτάσει τους 4.000 σε Ελλάδα και Κύπρο.
Πρόσκληση προς τις τράπεζες για το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο στήριξης των επιχειρήσεων Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.
Η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications και ο Pablo Puertas, Marketing Director στην Kaizen Gaming.
Η καμπάνια “τρέχει” σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και social media.
«Δεν έχει όρια το μέλλον που μπορείς να φτιάξεις» με την υπογραφή της The Newtons Laboratory