
Στην Comcast κατέληξε η Sky
Η Sky αποδέχθηκε την προσφορά της Comcast η οποία προβλέπει την εξαγορά της με τίμημα 39 δισ. δολάρια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ Sky αποδέχθηκε την προσφορά της Comcast η οποία προβλέπει την εξαγορά της με τίμημα 39 δισ. δολάρια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΚατατέθηκε η πρώτη δόση στα δημόσια ταμεία για την κατοχή της δεκαετούς άδειας επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής και από τους πέντε οριστικούς δικαιούχους
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ Vodafone λανσάρει μια νέα υπηρεσία τηλεοπτικού περιεχομένου, που προσφέρει πολλαπλές επιλογές στους καταναλωτές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤι ποσό εισπράττει το Δημόσιο από τέλη, φόρους και χρήση άδειας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ Nova, μέσα από τις 140 και πλέον συμπαραγωγές της, στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό κινηματογράφο και τους έλληνες δημιουργούς για περισσότερα από 20 χρόνια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤο νέο του πρόγραμμα παρουσίασε την Τετάρτη ο ΣΚΑΙ για τη σεζόν 2018 – 2019 στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΟ επιχειρηματικός κόσμος του animation δίνει ραντεβού στις 22-23 Σεπτεμβρίου 2018, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, για ένα τριήμερο γεμάτο από διαλέξεις, εργαστήρια, παρουσιάσεις, προβολές και ευκαιρίες δικτύωσης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΟ ΑΝΤ1 καλωσορίζει τους τηλεθεατές στη νέα τηλεοπτική σεζόν 2018 – 2019 με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα, γεμάτο αξιόπιστες τηλεοπτικές προτάσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ σειρά φαινόμενο της HBO, «Game of Thrones», που απέσπασε το μεγάλο βραβείο των 70ων Βραβείων Emmy, προβάλλεται ή θα προβληθεί αποκλειστικά στη Nova!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΑίτηση για υπαγωγή σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης κατέθεσαν οι τράπεζες για το Mega. Η αίτηση κατατέθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και η δικάσιμος έχει οριστεί για τις 30 Οκτωβρίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΔείτε από 23-29/9 το Παγκόσμιο πρωτάθλημα mini ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή της ελληνικής ομάδας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΟ founder της Salesforce, Marc Benioff και η σύζυγός του, Lynne Benioff, συμφώνησαν να εξαγοράσουν το περιοδικό Time από την media και marketing εταιρεία, Meredith Corporation.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ μελέτη Fjord Trends 2022 διερευνά τις ανθρώπινες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν την κοινωνία, τον πολιτισμό και τις επιχειρήσεις την τρέχουσα χρονιά
Mε τίτλο «Απόλαυση που δεν περιγράφεται»
Τηλεοπτική καμπάνια με…κρύα αστεία.
Διαθέτει ένα database με πάνω από 2.400 Έλληνες Influencers οι οποίοι ολοένα και αυξάνονται. Μέχρι το τέλος του 2021 στοχεύουν να φτάσει τους 4.000 σε Ελλάδα και Κύπρο.
Πρόσκληση προς τις τράπεζες για το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο στήριξης των επιχειρήσεων Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.
Η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications και ο Pablo Puertas, Marketing Director στην Kaizen Gaming.
Η καμπάνια “τρέχει” σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και social media.
«Δεν έχει όρια το μέλλον που μπορείς να φτιάξεις» με την υπογραφή της The Newtons Laboratory