Τα Οινοποιεία Μπουτάρη στο συνέδριο του Economist στη Θεσσαλονίκη

Με διακριτή και στρατηγική παρουσία, τα Οινοποιεία Μπουτάρη σφράγισαν με την υπογραφή τους το επίσημο Gala Dinner του κορυφαίου συνεδρίου του Economist, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου. Ως αποκλειστικός Wine Sponsor του 5ου Thessaloniki Metropolitan Summit, τα Οινοποιεία Μπουτάρη ανέδειξαν για ακόμη μία φορά τη διαχρονική της δέσμευση στην ποιότητα και την εξωστρέφεια, προσφέροντας στους εκλεκτούς καλεσμένους δύο από τις πιο εμβληματικές ετικέτες τους: Sauvignon Blanc Boutari και Νάουσσα Boutari.
Το συνέδριο συγκέντρωσε κορυφαίες πολιτικές και επιχειρηματικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, καθιερώνοντάς το ως θεσμό με διεθνές κύρος και σημείο αναφοράς για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Στο πλαίσιο του Gala Dinner της 4ης Σεπτεμβρίου, οι υψηλοί προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία αυθεντική οινική εμπειρία με την υπογραφή ενός από τα πιο ιστορικά ελληνικά οινοποιεία.
Οι εκλεκτοί συμμετέχοντες απήλαυσαν το Sauvignon Blanc Boutari, ένα φρέσκο λευκό κρασί με αρώματα τροπικών φρούτων και εσπεριδοειδών, ισορροπημένο στόμα και δροσερή επίγευση, καθώς και τη Νάουσσα Boutari, την ιστορική ετικέτα του οινοποιείου και σημείο αναφοράς για την ποικιλία Ξινόμαυρο, με αρώματα κόκκινου φρούτου και μπαχαρικών, πλούσια δομή και χαρακτηριστικές τανίνες. Μια γευστική εμπειρία που συνδυάζει το σήμερα με την οινική παράδοση της Μπουτάρη, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το επίσημο δείπνο του συνεδρίου.
Η συμμετοχή των Οινοποιείων Μπουτάρη στο συνέδριο αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής εξωστρέφειας της εταιρείας, ενισχύοντας τη διεθνή αναγνώριση του ελληνικού κρασιού και αναδεικνύοντας την ιστορία, την ποιότητα και την καινοτομία που χαρακτηρίζουν τη μακρόχρονη πορεία του οινοποιείου.