New Digital Programme από την EACA
New Digital Programme από την EACAH EACA, στο πλαίσιο του Summer School που οργανώνει κάθε χρόνο, ανακοίνωσε ότι φέτος προσφέρει και το NEW Digital Programme, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 6-10 Ιουλίου στη Σεβίλλη. Το πρόγραμμα είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας EACA και Data Driven Marketing Alliance (DDMA).
To πρόγραμμα προσφέρει διαδραστικά εργαστήρια με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις του Digital στον τομέα της Επικοινωνίας. Οι εκπαιδευτές προέρχονται από εταιρείες όπως η Teradata, AppNexus και HubSpot.
Το Digital Programme αποτελεί μια ευκαιρία για τα Μέλη της ΕΔΕΕ να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, μέσω hands-on εκπαίδευσης σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον.
Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν στο DDM Alliance’s website μέχρι τις 12 Ιουνίου 2015.
Το κόστος συμμετοχής είναι 600€ για τα μέλη EACA/ΕΔΕΕ και 700€ για τα μη μέλη.