
ΑΙΤ: Τα εγκαίνια του νέου coLab
Τις δυνάμεις τους ενώνουν το ΑΙΤ και ο οργανισμός coLab, που δημιουργεί κοινόχρηστους χώρους εργασίας για δημιουργικούς ανθρώπους της τεχνολογίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤις δυνάμεις τους ενώνουν το ΑΙΤ και ο οργανισμός coLab, που δημιουργεί κοινόχρηστους χώρους εργασίας για δημιουργικούς ανθρώπους της τεχνολογίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣε λειτουργία τέθηκε από τις 4 Αυγούστου η iPad εφαρμογή HELIOS KIOSK, που αποτελεί το πρώτο ηλεκτρονικό περίπτερο του ΔΟΛ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΚυκλοφόρησε το νέο τεύχος του ESTETICA Hellas με συνέντευξη του Global Ambassador της Schwarzkopf Professional, Tyler Johnston.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣτο Σαλόνι Αυτοκινήτου του 2012 στο Παρίσι, φιλοξενείται η Fiat, σε ένα ελκυστικό περίπτερο που υποδηλώνει τις αρχές λειτουργίας της εταιρείας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΟ Θανάσης Παπαμιχαήλ γράφει για τα τουρκικά σίριαλ που έχουν κατακλύσει τα Βαλκάνια τα τελευταία χρόνια...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΈνας τόνος τροφίμων για τους άστεγους της Αθήνας, συγκεντρώθηκε στη διάρκεια της συναυλίας που διοργάνωσαν η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και η INTERAMERICAN.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤο απογευματινό σίριαλ του Mega, ακολουθούν η Sila, η Asi και ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΝέα σελίδα στο facebook με τίτλο «Ζώδια: Ποια σου κάνουν ‘κλικ’ και ποια θες να πνίξεις;» εγκαινίασε το Astrology.gr του ομίλου DPG.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΧορηγός επικοινωνίας στο πρώτο Athens Startup Weekend University, που θα πραγματοποιηθεί 28-30 Σεπτεμβρίου στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, είναι το News247.gr.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣε επιλεκτικά ραντεβού με media agencies προβαίνει το Euronews προς άγραν διαφημιζομένων ελληνικού ενδιαφέροντος με στόχο να καλύψει μέρος της απόσβεσης των 5 εκατ. ευρώ στα οποία ανέρχεται η επένδυση στην Ελλάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ Χριστίνα Ζάκο, διευθύνουσα σύμβουλος της Weber Shandwick αναλύει πως οι συγχωνεύσεις εταιρειών αποτελούν μια νέα πραγματικότητα για τον χώρο της Επικοινωνίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΟ γάμος που είχε ακουστεί μεταξύ διαφημιστικής και νεόκοπου σχήματος δεν θα προχωρήσει. Αντιθέτως φαίνεται να ξεκινά να χτίζεται νέα σχέση με άλλη διαφημιστική των βορείων προαστίων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ μελέτη Fjord Trends 2022 διερευνά τις ανθρώπινες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν την κοινωνία, τον πολιτισμό και τις επιχειρήσεις την τρέχουσα χρονιά
Mε τίτλο «Απόλαυση που δεν περιγράφεται»
Τηλεοπτική καμπάνια με…κρύα αστεία.
Διαθέτει ένα database με πάνω από 2.400 Έλληνες Influencers οι οποίοι ολοένα και αυξάνονται. Μέχρι το τέλος του 2021 στοχεύουν να φτάσει τους 4.000 σε Ελλάδα και Κύπρο.
Πρόσκληση προς τις τράπεζες για το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο στήριξης των επιχειρήσεων Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.
Η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications και ο Pablo Puertas, Marketing Director στην Kaizen Gaming.
Η καμπάνια “τρέχει” σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και social media.
«Δεν έχει όρια το μέλλον που μπορείς να φτιάξεις» με την υπογραφή της The Newtons Laboratory