ΕΨΑ: Aποχωρεί ο CEO Τάκης Πέρκιζας

Eίχε αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο το 2023 μετά την απόκτηση σημαντικού μετοχικού ποσοστού στην EΨΑ από το επενδυτικό ταμείο SMERemediumCap, πρόεδρος του οποίου είναι ο Νικόλαος Καραμούζης. Ο Τάκης Πέρκιζας έχει διανύσει μια επιτυχημένη πολυετή πορεία σε ανώτερες και ανώτατες θέσεις διοίκησης σε ηγετικές εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων, υπηρεσιών, λιανεμπορίου και ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μεταξύ άλλων, έχει συνεργαστεί με τις εταιρίες: Johnson & Johnson, Γερμανός-OΤΕ, Wind, Credit Agricole, και Coca-Cola ΗBC.
Στην ανάρτηση του ο ίδιος τόνισε ότι «η απίστευτη ομάδα της ΕΨΑ κατάφερε να μεταμορφώσει την εταιρεία σε ένα σύγχρονο, οργανωμένο οικοσύστημα που πλέον μπορεί να οδηγήσει την εταιρεία προς το πραγματικά τεράστιο δυναμικό της τα επόμενα χρόνια».
Επίσης αναφέρθηκε στη σύνδεσή του με την ΕΨΑ και την περιοχή της Αγριάς Μαγνησίας σημειώνοντας: «Στα δύο αυτά χρόνια, αγάπησα την Αγριά Μαγνησίας (τη βάση της ΕΨΑ), τον Βόλο, την ΕΨΑ και τους ανθρώπους της. Νιώθω πραγματικά ευλογημένος που τους γνώρισα, περήφανος για όσα έχουν πετύχει και βαθιά ευγνώμων που με άφησαν να απολαύσω αυτό το δώρο, να είμαι μέρος αυτής της μεγάλης αλλαγής και να γίνω “ένας από αυτούς”».
Πρόσθεσε επίσης: «Τώρα ο ουρανός θα είναι το όριο για αυτή την ομάδα, καθώς η εταιρεία είναι έτοιμη να πετάξει σε ακόμη μεγαλύτερα ύψη, με σταθερά φτερά και έναν πλήρως ανανεωμένο “κινητήρα”».
Στην ανάρτησή του κατέληξε: «Μια νέα εποχή μετασχηματισμού και ανάπτυξης ανατέλλει τώρα τόσο για την αγαπημένη μου ΕΨΑ όσο και για εμένα, αν και πλέον σε διαφορετικές διαδρομές, και αυτό με γεμίζει ενθουσιασμό και για τους δύο μας. Σας ευχαριστώ βαθιά, ΕΨΑ και ομάδα SMERC! Όλη η θετική μου ενέργεια – και η υποστήριξή μου, όποτε χρειαστεί – πηγαίνει στον νέο CEO της ΕΨΑ και την ομάδα. Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρετε περίφημα! ΕΨΑ για πάντα!!».