ΣΚΑΪ: Διπλή πρωτιά στην τηλεθέαση για το «The Voice of Greece» στις 26 Οκτωβρίου
Μία ακόμη - διπλή - πρωτιά κατέκτησε το «The Voice of Greece», το βράδυ της Κυριακής 26 Οκτωβρίου, κρατώντας την πιο όμορφη συντροφιά στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ!
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, ο μουσικός διαγωνισμός βρέθηκε στην πρώτη θέση στο σύνολο κοινού, στη ζώνη μετάδοσης του, με 25,1% και την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54 με 19,1%. 2.320.000 τηλεθεατές έγιναν μέλη της μεγάλης παρέας μας έστω για 1’.
Ο μοναδικός Γιώργος Καπουτζίδης ως παρουσιαστής και οι τέσσερις αγαπημένοι coaches, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Χρήστος Μάστορας, ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Έλενα Παπαρίζου, ανανεώνουν το ραντεβού τους για το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στις 21.00, συνεχίζοντας την αναζήτηση για την Καλύτερη Φωνή της Ελλάδος.
