
Απονεμήθηκαν τα βραβεία του EBEN
Πραγματοποιήθηκε η απονομή των Βραβείων Business Ethics Excellence Awards ΕΒΕΝ GR, από το διοικητικό συμβούλιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΠραγματοποιήθηκε η απονομή των Βραβείων Business Ethics Excellence Awards ΕΒΕΝ GR, από το διοικητικό συμβούλιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤο τμήμα Πωλήσεων ενίσχυσε ακόμα περισσότερο η Μύθος Ζυθοποιία, με την ανάθεση καθηκόντων Sales Director οff Trade στον Ανδρέα Αγραπίδη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ Amstel κατέκτησε για 3η συνεχή χρονιά την κορυφαία θέση στην κατηγορία μπίρας της έρευνας Famous Brands και ο Marketing Manager Standard Brands Δημήτρης Καρδασιλάρης μιλάει γι’ αυτή την επιτυχία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΜε το μήνυμα \"Life is short. Do your Staff\", τρέχει η νέα καμπάνια της Staff Jeans για τη σεζόν Fall-Winter 2011-12, μέσω της οποίας προτρέπει το κοινό να ζει την κάθε στιγμή χαλαρά και με στιλ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ Dart Communication ανέλαβε με απευθείας ανάθεση την επικοινωνία (δημιουργικό και media) των οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων Sunera.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΛίγες ημέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, η Κωτσόβολος λάνσαρε ενέργεια μέσω της οποίας καλεί μαθητές και φοιτητές να αγοράσουν καινούριο λάπτοπ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤον ρόλο του Marketing Director στη βιομηχανία χρωμάτων Berling ανέλαβε ο Γεράσιμος Γερολυμάτος, προερχόμενος από την IDC.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΚαθήκοντα γενικού διευθυντή στη Fame αναλαμβάνει ο Σάκης Μελισσάρης, με στόχο τη στρατηγική ανάπτυξη κι ενίσχυση του 360° experiental marketing της εταιρείας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤο χιονοδρομικό Καλαβρύτων ανανέωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά τη συνεργασία του με την εταιρεία δημοσίων σχέσεων και τουριστικού marketing My Publics.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΔιαγωνισμό στο facebook, ο οποίος υποστηρίζεται και στο twitter, σχεδίασε και υλοποιεί η jnl+ για το Post-it της 3Μ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΝέες προτάσεις προς όφελος των πελατών της, δημιουργεί η αλυσίδα καφέ Flocafe, με στόχο να κάνει τη συνήθεια για καφέ, αφορμή για κέρασμα όλη μέρα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤα τμήματα του Marketing και των Πωλήσεων, ενίσχυσε η Sony Ericsson Ελλάδας, με την ένταξη νέων στελεχών στο δυναμικό της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ μελέτη Fjord Trends 2022 διερευνά τις ανθρώπινες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν την κοινωνία, τον πολιτισμό και τις επιχειρήσεις την τρέχουσα χρονιά
Mε τίτλο «Απόλαυση που δεν περιγράφεται»
Τηλεοπτική καμπάνια με…κρύα αστεία.
Διαθέτει ένα database με πάνω από 2.400 Έλληνες Influencers οι οποίοι ολοένα και αυξάνονται. Μέχρι το τέλος του 2021 στοχεύουν να φτάσει τους 4.000 σε Ελλάδα και Κύπρο.
Πρόσκληση προς τις τράπεζες για το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο στήριξης των επιχειρήσεων Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.
Η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications και ο Pablo Puertas, Marketing Director στην Kaizen Gaming.
Η καμπάνια “τρέχει” σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και social media.
«Δεν έχει όρια το μέλλον που μπορείς να φτιάξεις» με την υπογραφή της The Newtons Laboratory