To site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους όρους πολιτικής.
ΑΠΟΔΟΧΗ COOKIES

Δύο τηλεοπτικές καμπάνιες για το "Δεκαράκι"

Δύο τηλεοπτικές καμπάνιες για το "Δεκαράκι"

Η περίοδος της Σαρακοστής ξεκινά και η Οικογένεια Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι, την υποδέχεται λανσάροντας 2 τηλεοπτικά σποτ, στα οποία πρωταγωνιστούν 2 αγαπημένα μέλη της οικογένειας: το Δεκαράκι Μοσχάτο και το Δεκαράκι Μαλαγουζιά.

Στο νέο τηλεοπτικό σποτ, που δημιουργήθηκε  για το Δεκαράκι Μαλαγουζιά, η γυναίκα πρωταγωνίστρια υπογραμμίζει το γεγονός ότι το τσίπουρο μπορεί να είναι και γυναικεία υπόθεση.  Η «αρχοντική Μαλαγουζιά» ξεχωρίζει για τα φινετσάτα αρώματα των λευκών λουλουδιών, βερίκοκο & ροδάκινο, σε μια ευγενική και εκλεπτυσμένη διάσταση τσίπουρου που ταιριάζει απόλυτα στην αισθητική και τη λεπτότητα της γυναικείας προσωπικότητας. Ένα φίνο τσίπουρο γεννημένο για να κερδίσει το γυναικείο κοινό.

https://www.youtube.com/watch?v=1Cvr1hAhMRQ (embedded video)

Το τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστή το Μονοποικιλιακό Τσίπουρο Δεκαράκι Μοσχάτο, εστιάζει στα εξαιρετικά γευστικά χαρακτηριστικά της ποικιλίας που έχει αγαπηθεί τόσο από το κοινό. Το εκρηκτικό Δεκαράκι Μοσχάτο είναι το πρώτο Μονοποικιλιακό τσίπουρο- αποτελώντας προϊόν απόσταξης μόνο από Μοσχάτο Τυρνάβου- και χαρίζοντάς μας ένα απόσταγμα εξαιρετικής ποιότητας, με μεστή γεύση και μοναδικό άρωμα.

https://www.youtube.com/watch?v=aXR9QCcsYjg (embedded video)

Οι απολαυστικές ποικιλίες Δεκαράκι αποτελούν ιδανικό συνοδευτικό για κάθε οικογενειακό τραπέζι αλλά και συναντήσεις της παρέας, χαρίζοντας ένα άρωμα γιορτής στις συγκεντρώσεις μας.

Το Μονοποικιλιακό Δεκαράκι Μαλαγουζιά, μπορεί να συνοδεύσει ιδανικά τα θαλασσινά και τα ψάρια, αποτελώντας την καλύτερη συντροφιά για τις παραδοσιακές, νηστίσιμες γεύσεις της Καθαράς Δευτέρας αλλά και ολόκληρης της Σαρακοστής.

Το Δεκαράκι Μοσχάτο συνοδεύει άριστα εκλεκτούς μεζέδες, αναδεικνύοντας στο μέγιστο τους κρεατικούς μεζέδες.

Για την παραγωγή των Μονοποιλιακών Τσίπουρων Δεκαράκι, ακολουθείται η παραδοσιακή διαδικασία στην απόσταξη με όλες τις σύγχρονες μεθόδους στην εμφιάλωση. Τα αρώματα από τα στέμφυλα του Μοσχάτου και της Μαλαγουζιάς, αναδύονται μέσα από τη διαδικασία της πολλαπλής επαναπόσταξης η οποία απαιτεί χρόνο και πραγματοποιείται παραδοσιακά μέσα σε ελληνικούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Έτσι, η αδιαμφισβήτητη ποιότητα ενισχύεται από την πολλαπλή επαναπόσταξη και δημιουργεί αποστάγματα με αυθεντικό γευστικό και αρωματικό χαρακτήρα.

Τα γυρίσματα των ταινιών έγιναν από την Ribeye Production House, υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Τάκη Ζερβουλάκου, σε σενάριο της Pollen Advertising.