McVictor & Hamilton: Νέα επικοινωνία για τις συσκευασίες γάλακτος Όλυμπος με γραφή Braille

Η επικοινωνία ενός μηνύματος τόσο σημαντικού όσο η συμπερίληψη ατόμων με προβλήματα όρασης είναι πάντα μια πρόκληση. Στη νέα καμπάνια της McVictor & Hamilton για τις συσκευασίες γάλακτος Όλυμπος με γραφή Braille, αυτό που καθορίζει το ύφος είναι το συναίσθημα, ενώ η πρόκληση είναι να νιώσουμε όπως οι συνάνθρωποί μας με προβλήματα όρασης.
Μέσα από εικόνες που περιγράφονται αλλά δε μπορούμε να δούμε και με κεντρικό μήνυμα το «πάνω απ’ όλα αισθάνομαι», η ταινία επικοινωνεί τη σημαντική πρωτοβουλία της Όλυμπος, που δίνει τη δυνατότητα στα άτομα με προβλήματα όρασης να διαβάζουν την επιγραφή σε κώδικα Braille πάνω στα καπάκια του γάλακτος, αγγίζοντάς τα.
Η νέα καμπάνια της Όλυμπος από τη McVictor & Hamilton τρέχει ήδη στα social media και την τηλεόραση, ενώ περιλαμβάνει και μια σειρά άλλων ενεργειών που θα τρέξουν παράλληλα με την ATL επικοινωνία.