
Unilever: Νέα καμπάνια με κοινωνικό χαρακτήρα
Η Unilever λανσάρει μια νέα cross-brand καμπάνια, η οποία υπογραμμίζει την κοινωνική αλλαγή που επιτυγχάνει μέσω των μαρκών της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ Unilever λανσάρει μια νέα cross-brand καμπάνια, η οποία υπογραμμίζει την κοινωνική αλλαγή που επιτυγχάνει μέσω των μαρκών της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ Media Markt λανσάρει τη νέα της καμπάνια Yolo Steps και σύνθημα “Κάνε το πρώτο βήμα”, υποστηρίζοντας τους φίλους της στα νέα βήματά τους
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ L' Oreal Paris προχώρησε στο λανσάρισμα μια μεγάλης καμπάνιας στο Ηνωμένο Βασίλειο με τίτλο #YoursTruly, για την προβολή νέας σειράς σκιών
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ MullenLowe Athens δημιούργησε τη νέα επικοινωνία του IST College με τηλεοπτική και digital καμπάνια, που δίνει λόγο στους αποφοίτους του κολλεγίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΚαμπάνια για το 8ο “Race for the Cure” και το «Άλμα Ζωής».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑNέο spot από την Wieden + Kennedy στο πλαίσιο της Nike Just Do It «Unlimited Campaign»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΜια νέα εποχή έχει ήδη ξεκινήσει για τη Revoil που συνεχίζει να αναπτύσσεται σε όλα τα επίπεδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΜε ειδικά spot και κεντρικό σύνθημα και hashtag “MegaSynexizoume” το κανάλι παρουσιάζει μια νέα καμπάνια στέλνοντας μήνυμα πως θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να συνεχίσει να λειτουργεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ Nike επικροτεί την επιμονή των μεγαλύτερων αθλητών παγκοσμίως και αγκαλιάζει το αθλητικό καλοκαίρι με την “Unlimited” καμπάνια της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤο νέο site αγγελιών www.ix.gr , λανσάρει την πρώτη του τηλεοπτική καμπάνια, με τίτλο «ΙΧ το λέμε στην Ελλάδα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΕνημέρωση για τα δικαιώματα των επιβατών αεροπορικών και ακτοπλοϊκών μεταφορών και την εξωδικαστική επίλυση διαφορών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΝέο διαφημιστικό σποτ με πρωταγωνιστή τον David Beckham λανσάρει το SkySports για τη νέα Premier League!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ μελέτη Fjord Trends 2022 διερευνά τις ανθρώπινες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν την κοινωνία, τον πολιτισμό και τις επιχειρήσεις την τρέχουσα χρονιά
Mε τίτλο «Απόλαυση που δεν περιγράφεται»
Τηλεοπτική καμπάνια με…κρύα αστεία.
Διαθέτει ένα database με πάνω από 2.400 Έλληνες Influencers οι οποίοι ολοένα και αυξάνονται. Μέχρι το τέλος του 2021 στοχεύουν να φτάσει τους 4.000 σε Ελλάδα και Κύπρο.
Πρόσκληση προς τις τράπεζες για το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο στήριξης των επιχειρήσεων Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.
Η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications και ο Pablo Puertas, Marketing Director στην Kaizen Gaming.
Η καμπάνια “τρέχει” σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και social media.
«Δεν έχει όρια το μέλλον που μπορείς να φτιάξεις» με την υπογραφή της The Newtons Laboratory