Η BBDO Greece για την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας
Η BBDO Greece δημιουργεί μια επετειακή καταχώριση για τον εορτασμό της 15ης Ιουνίου, Παγκόσμιας Ημέρας Γονιμότητας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η BBDO Greece δημιουργεί μια επετειακή καταχώριση για τον εορτασμό της 15ης Ιουνίου, Παγκόσμιας Ημέρας Γονιμότητας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
“Το μέλλον ανήκει σε όλους” είναι το νέο δόγμα της Opel και αποτυπώνει τις προσδοκίες της εταιρείας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το ΤΕΖΑ ανανεώνει την εικόνα του, διευρύνει την γκάμα των προϊόντων του και το επικοινωνεί δίνοντας ένα «Happy End» στους απρόσκλητους επισκέπτες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
H MullenLoweAthens υπογράφει το νέο τηλεοπτικό spot του Vivecryl της εταιρείας Vivechrom.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
H Μαρία Ηλιάκη χρησιμοποιήθηκε ως πρόσωπο στην τελευταία καμπάνια της Huwaei για το μοντέλο P10.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέο χιουμοριστικό τηλεοπτικό σποτ της Bold Ogilvy & Mather για το ΤΕΖΑ, σε παραγωγή της Foss Productions.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το καλοκαίρι μπαίνει με μια φρέσκια καμπάνια για τα Κλιματιστικά Toyotomi, η οποία εστιάζει σε ότι «καίει» περισσότερο τον Έλληνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Heidi Klum και η Lidl κάνουν τη μόδα υψηλής ποιότητας προσβάσιμη σε όλους, μέσα από μια νέα καμπάνια μόδας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Mindshare, σε συνεργασία με την Master Media Systems, δημιουργούν την πρώτη Street Art outdoor καμπάνια στην Ελλάδα για λογαριασμό της Fanta.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Με αφορμή τα 10 Χρόνια λειτουργίας της Leroy Merlin στην Ελλάδα, η Another Circus ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της καμπάνια των γενεθλίων της εταιρίας, με τίτλο “Γίνε Κομμάτι της Γιορτής - 10 Χρόνια Έμπνευσης και Δημιουργίας”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Dodekanisos Seaways φέτος κλείνει τα 17 χρόνια λειτουργίας της και δημιουργεί τη νέα της καλοκαιρινή καμπάνια #destoapokonta.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η μπίρα Fischer, μέσα από τη νέα τηλεοπτική ταινία της, ανατρέπει τα δεδομένα και κρατά μόνο την ουσία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η μελέτη Fjord Trends 2022 διερευνά τις ανθρώπινες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν την κοινωνία, τον πολιτισμό και τις επιχειρήσεις την τρέχουσα χρονιά
Mε τίτλο «Απόλαυση που δεν περιγράφεται»
Τηλεοπτική καμπάνια με…κρύα αστεία.
Διαθέτει ένα database με πάνω από 2.400 Έλληνες Influencers οι οποίοι ολοένα και αυξάνονται. Μέχρι το τέλος του 2021 στοχεύουν να φτάσει τους 4.000 σε Ελλάδα και Κύπρο.
Πρόσκληση προς τις τράπεζες για το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο στήριξης των επιχειρήσεων Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.
Η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications και ο Pablo Puertas, Marketing Director στην Kaizen Gaming.
Η καμπάνια “τρέχει” σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και social media.
«Δεν έχει όρια το μέλλον που μπορείς να φτιάξεις» με την υπογραφή της The Newtons Laboratory