Reuters: Στην TBWA ο δημιουργικός λογαριασμός
Reuters: Στην TBWA ο δημιουργικός λογαριασμόςΣτο γραφείο Νέας Υόρκης της TBWA\\Chiat\\Day αποφάσισε να αναθέσει τον χειρισμό του παγκόσμιου δημιουργικού της λογαριασμού η Thomson Reuters. Η επιλογή του πρακτορείου ειδήσεων προέκυψε έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας αναθεώρησης, στην οποία υπήρχαν αρκετοί φιναλίστ.
Πλέον, η TBWA θα διαδεχθεί σε αυτό το ρόλο την Ogilvy & Mather, που χειριζόταν τον συγκεκριμένο λογαριασμό από το 2008. Αναλυτικά στοιχεία για τη media δαπάνη δεν έχουν γίνει γνωστά, παρά μόνο το γεγονός πως πέρσι ξόδεψε στις ΗΠΑ περί τα 9 εκατομμύρια δολάρια, ελαφρώς μειωμένα από τα 10 εκατομμύρια του 2013, σύμφωνα με την Kantar Media. Καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν τοποθετήθηκε επίσημα για την παραπάνω εξέλιξη.
Ωστόσο, η νίκη αυτή της TBWA, δείχνει το καλό μομέντουμ στο οποίο βρίσκεται τους δυο τελευταίους μήνες (έχει κερδίσει, επίσης specs των Travelers Insurance και Amway), ενώ είχε προηγηθεί η αποπομπή του γραφείου του Πεκίνου από το ρόστερ της Kraft.