
3M: Στη Venables Bell & Partners το παγκόσμιο δημιουργικό
Η 3Μ Company προχώρησε στην επιλογή της Venables Bell & Partners για τον χειρισμό του παγκόσμιου δημιουργικού της λογαριασμού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ 3Μ Company προχώρησε στην επιλογή της Venables Bell & Partners για τον χειρισμό του παγκόσμιου δημιουργικού της λογαριασμού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΠαρελθόν από τη Mondelez International θεωρείται ο global media και digital chief Bob Rupczynski, τέσσερις μόλις μήνες μετά την πρόσληψή του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΔυο πρώην digital επικεφαλής της Nissan, οι David Parkinson και Rich Rust, αποχώρησαν από την αυτοκινητοβιομηχανία για να ανοίξουν τη δική τους εταιρεία, με την ονομασία Brave & Heart
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣχόλιο του EMEA President Matt Brittin, κατά τη διάρκεια της Advertising Week Europe του Λονδίνου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ Havas Group UK αποφάσισε να "παγώσει" το σύνολο της διαφημιστικής δαπάνης σε Google και YouTube στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ BSSP (πρώην Butler, Shine, Stern & Partners) τερμάτισε το συμβόλαιο συνεργασίας που διατηρούσε με τη μάρκα αυτοκινήτων Mini για περισσότερα από 10 χρόνια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ Coty προχώρησε στην πρόσληψη της Adam & Eve/DDB προκειμένου να αποτελέσει τη βασική δημιουργική συνεργάτιδα για τη μάρκα Max Factor
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣτα τέλη της περσινής χρονιάς, ο Publicis Groupe προχώρησε σε συγχώνευση δυο digital εταιρειών του, των SapientNitro και Razorfish, δημιουργώντας την οντότητα SapientRazorfish.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ αλυσίδα εστιατορίων διακρίθηκε άλλη μια φορά για τη δημιουργικότητα της και θα βραβευθεί στη διάρκεια του Φεστιβάλ Δημιουργικότητας των Καννών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣε "συναγερμό" βρίσκεται η Maxus, έπειτα από την απόφαση της Barclays να ξεκινήσει αναθεώρηση του, ύψους 60 εκατομμυρίων λιρών, παγκόσμιου media λογαριασμού της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΛίγες εβδομάδες μετά την εξαγορά των μαρκών Opel και Vauxhall, η PSA Group αποφάσισε να προχωρήσει σε αναθεώρηση των παγκόσμιων media συνεργασιών της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΟ όμιλος Havas προχώρησε στην εξαγορά της διαφημιστικής εταιρείας του Auckland της Νέας Ζηλανδίας, Mr Smith.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΗ μελέτη Fjord Trends 2022 διερευνά τις ανθρώπινες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν την κοινωνία, τον πολιτισμό και τις επιχειρήσεις την τρέχουσα χρονιά
Mε τίτλο «Απόλαυση που δεν περιγράφεται»
Τηλεοπτική καμπάνια με…κρύα αστεία.
Διαθέτει ένα database με πάνω από 2.400 Έλληνες Influencers οι οποίοι ολοένα και αυξάνονται. Μέχρι το τέλος του 2021 στοχεύουν να φτάσει τους 4.000 σε Ελλάδα και Κύπρο.
Πρόσκληση προς τις τράπεζες για το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο στήριξης των επιχειρήσεων Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.
Η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications και ο Pablo Puertas, Marketing Director στην Kaizen Gaming.
Η καμπάνια “τρέχει” σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και social media.
«Δεν έχει όρια το μέλλον που μπορείς να φτιάξεις» με την υπογραφή της The Newtons Laboratory